Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σκόρπιες σκέψεις του Σαββάτου από τον Αθλητικό τύπο


Μια Σαββατιάτικη βόλτα στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου και βγάλαμε τα παρακάτω αστεία συμπεράσματα :


Goal News : Κίνδυνος επειδή η Uefa ξέρει για ύποπτα παιχνίδια, βία και  διαιτησία στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πέφτω από τα σύννεφα, η έκπληξη μου είναι τόσο μεγάλη όσο όταν είδα ότι η Τζούλια κάνει topless.

Sportday : Σάντσες, Κάλστρομ, Ζοκορά, Ρομαρίκ, Νεκουνάμ και Αμαλφιτάνο! Αυτούς θα πάρει ο Ολυμπιακός. Καλά πάμε για αρχές Μαρτίου, ποίος τους διάλεξε αυτούς ρωτάω εγώ..

Γαύρος : «Αυτός είναι ο διάδοχος μου» δήλωση Αντώνη Νικοπολίδη, απαντώντας και στο ερώτημα μου. Όποιος φεύγει διαλέγει τον διάδοχο στον Ολυμπιακό. Κρίση, που καιρός και χρήματα για Τεχνικό διευθυντή και σκάουτερ.

Εξέδρα : 21 εκατομμύρια θέλει λέει ο Παναθηναϊκός και οι μέτοχοι είναι άφαντοι. Η κρίση που λέγαμε..


Derby News : Ο Τζιμπρίλ στοχεύει στα 50 γκόλ. Στόχους δεν έχουνε, λεφτά δεν έχουνε, ε με κάτι πρέπει να ασχολούνται και αυτοί !

Ωρα Για Σπορ : Η Ωρα μοιράζει λεφτά γράφει για το ένθετο με το στοίχημα και κεντρικό θέμα πως από τα 360.000 ευρώ ανέβηκε στα 600.000 ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπλάνκο. Αγόρασε Ωρα για Σπορ και έπαιξε στοίχημα ??

Σπορ του Βορρά : «Θέλουν να μας κλέψουν το Κύπελλο» Π. Γκαρσία. Στα άρματα, στα άρματα να πάρουμε το κύπελλο από τους κλέφτες.

Αθλητικά Νέα : Ορκισμένοι για την νίκη είναι οι παίχτες του Αρη. Γιατί στο Βικελίδης είναι μπροστά, δεν κάνουν όρκο στην σέντρα πριν το ματς, τον κάνουν από την Παρασκευή!!

Κρίμα τελικά που έχουμε μόνο 15 αθλητικές εφημερίδες…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου