Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση 4-2-3-1 για Χιμένεθ


Το 4-2-3-1 είχε γράψει από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου όσα ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε σε συνέντευξη του τέλος Αυγούστου. 



"Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Σίγουρα δεν έγιναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησα. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου είναι θέμα, είναι της διοίκησης." τάδε έφη ο Ισπανός μετά την ήττα στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ στην Πάτρα με 2-0 από την Παναχαική. 

Ουσιαστικά μετέφερε στον κόσμο με μορφή παραπόνου ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ δεν πέρασε εξ ολοκλήρου από το χέρι του. Αλλωστε τα ρεπορταζ εκείνης της περιόδου (όταν ξεκινούσαν οι μεταγραφικές κινήσεις) ανέφεραν στο σύνολο τους πως ο Ισπανός έχει δώσει δύο λίστες στην διοίκηση. Μια για το υπάρχον ρόστερ και μια για τις προσθήκες που επιθυμούσε. 

Από τότε όμως οι κινήσεις δεν έμοιαζαν να συμβαδίζουν με όσα θα μπορούσε να έχει ζητήσει ο Χιμένεθ. Αυτό είχαμε διαπιστώσει και από αυτό εδώ το Blog και στο κείμενο μας στις 5 Ιουνίου γράφαμε "Θα ξεκινήσω το σημερινό κείμενο με μια παρατήρηση που καταλήγει σε μεγάλη απορία. Ποιος σχεδιάζει την νέα ΑΕΚ? Διαβάζω από την λήξη των Play off και μετά το ρεπορτάζ της και παρά τα όσο ονόματα άκουσα δεν βλέπω καμία επαφή προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Οι επιλογές ποιου είναι? Τον Κοντοέ εντάξει τον είδε ο Χιμένεθ και τον ξέρει, τον Μπουγαίδη όμως? Τον Χιμσίνσκι?"

Ηταν από την πρώτη στιγμή ολοφάνερο πως Χιμένεθ και διοίκηση είχαν μια διάσταση απόψεων στα μεταγραφικά θέματα την οποία εξέφρασε ο ίδιος ο Ισπανός με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. 

Το γεγονός αυτό όμως απέχει πολύ από το να απαξιώνει ο ίδιος το δυναμικό του όταν πριν λίγες μέρες δήλωνε το περιβόητο "μαζί με τους παίχτες μου θα πεθάνω".

Θεωρώ πως αυτό το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια μέσα στην χρονία, εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθήσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου