Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

BetCulture: Τα στοιχήματα του Euro




Το BetCulture και ο Χρήστος Στεργίου επιστρέφουν δυναμικά, με προτάσεις για το EURO 2012 όσον αφορά την κατάκτηση του τουρνουά, τους σκόρερ, trading αλλά και τα ματς της πρεμιέρας.


Έφτασε η μέρα. Από σήμερα και για ένα μήνα η Ευρώπη θα έχει στραμμένα τα βλέμματα της σε Πολωνία και Ουκρανία, εκεί που χτυπά η ποδοσφαιρική καρδιά του καλοκαιριού.
Ας κάνουμε μια τυπική αρχή με ευχές πρώτα από όλα  για καλή επιτυχία στην Εθνική μας και μετέπειτα για γκολ και θέαμα από όλες τις ομάδες. Και πάμε και στα στοιχηματικά. Κάθε μεγάλη διοργάνωση τραβάει πάνω της τα βλέμματα και των παιχτών του στοιχήματος.
Μελέτησα αρκετά, τις ομάδες, τα ρόστερ, τα συστήματα, τα φιλικά, το κλίμα, τις αποδόσεις. Και μίλησα και με αρκετό κόσμο, αντάλλαξα απόψεις και κατέληξα ..στα παρακάτω.
Το πρώτο και βασικότερο, το άκουσα από κάποιον «Οσο νομίζουν πως ξέρουν οι παίχτες του στοιχήματος τις ομάδες, άλλο τόσο και ακόμη καλύτερα τις ξέρουν οι μπουκ» . Με αυτή την αρχή και βάζοντας μέσα και το ένστικτο, έψαξα να βρω  αποδόσεις που να καλύπτουν όλα μου τα κριτήρια.

Δείτε τις αναλυτικές προτάσεις στο sportculture εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου