Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Λήξη Play off…μια εβδομάδα μετά


Τα play off λήξαν και το 4-2-3-1 αποχαιρετά το πρωτάθλημα με μια παρατήρηση για τους τέσσερις μονομάχους, βγάζει τον Mvp, βρίσκει τα σημεία κλειδιά και καταθέτει την άποψη του για την διαδικασία.


Ο Παναθηναικός που δεν βλέπεται για τέσσερα ματς είναι τελικά πρώτος χάρη στην αλλαγή του συστήματος από τον Φερέιρα στο ματς με τον Βόλο (παίζει με επιτελικό μέσο και δύο αμυντικά χαφ και όχι ένα αμυντικό χαφ και δυο εσωτερικούς μέσους) και την κλάση του Σισέ

Ο Χάβος είναι παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία σημάδια Σάντος φεύγουν και αυτά από τον δικέφαλο. Πλέον ο Ζαγοράκης έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι όχι αποφάσεων αλλά λογικής πάνω στην οποία θα στηριχτεί η συνέχεια.

Η ΑΕΚ κάνει ένσταση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αμαυρώνει την εικόνα της ηθικής πρωταθλήτριας του 2008 ενώ δεν πιστεύει ούτε η ίδια ότι θα δικαιωθεί και αγωνίζεται με αναπληρωματικούς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό! Σκέψη και ωριμότητα μηδέν.

Ο Μπέος κάνει δήλωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πως κανείς άλλος δεν θα περάσει από τον Βόλο και όντως ο Ολυμπιακός κάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες. Μεγάλη χρονιά για τους Θεσσαλούς, μεγάλο ερωτιματικό και η συνέχεια τους, ειδικά τώρα που έχουν και την Ευρώπη μπροστά τους.

MVP: Αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες που έπαιξαν στα Ελληνικά γήπεδα. Ο Τζιμπριλ Σισσέ, το υστερόγραφο τα λέει όλα.
Σημεία κλειδιά : Η αδυναμία του ΠΑΟΚ να πάρει έστω και έναν βαθμό στην Αθήνα και η αδιαφορία της ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι.

Η γνώμη μας : Μια διαδικασία που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, καταργεί σχεδόν την ουσία της κούρσας του πρωταθλήματος. Ντέρμπυ, μάχες και ταξίδια στην επαρχία, φυσική κατάσταση, προετοιμασία όλα πάνε περίπατο και μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα μήνα. Αν μη τι άλλο άδικο και όχι και τόσο ποδοσφαιρικό.

ΥΓ : Αντιγράφω από το πρωτοσέλιδο του goal μετά την λήξη των play off  «Ενας από τους μεγαλύτερους ηγέτες στην Ιστορία του Παναθηναικού, ο τεράστιος Τζιμπρίλ Σισέ, έδωσε πιθανότατα την τελευταία του παράσταση στην Ελλάδα και με δύο γκολ οδήγησε το τριφύλλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου