Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μεταγραφή..από Ελλάδα

Ψάξαμε και βρήκαμε τον νέο σταθμό ποδοσφαιριστών που περάσανε τα τελευταία χρόνια από τα Ελληνικά γήπεδα..



Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανία με την φανέλα της Ντιναμό Δρέσδης, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Παπαδόπουλος, για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ο πρώην παίχτης του Αρη, Φρέντι Αντού, θα συνεχίσει την καρίερα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Φιλαδέλφεια Γιουνιον.
Η Ρίβερ Πλειτ στην προσπάθεια της να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία του Αργεντίνικου πρωταθλήματος, ήλθε σε συμφωνία με τον Κριστιάν Λεντέσμα, που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού.
Στην ίδια κατηγορία θα συναντήσει και τον Ρομέρο, πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με την φανέλα της Κίλμες.
Στα πάτρια εδάφη και την Κολον Σα Ντα Φέ θα αγωνίζεται και ο Μπαστία, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στον Αστέρα Τρίπολης.
Στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στο Μεξικό, με την φανέλα της Πουέμπλα, θα αγωνίζεται ο πρώην άσος του Παναθηναικού, Λουις Γκαρσία.
Αντίθετα στην χώρα του καφέ, τη Βραζιλία, θα συνεχίσουν Γκάμπριελ(Γκρέμιο), Μάτος(Μποταφόγκο) και Ζιλμπέρτο Σίλβα(Γκρέμιο)
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμπιράτα και την Αλ Αιν, επέλεξε ο Σκόκο με δέλεαρ σαφώς το παχυλό συμβόλαιο, ενώ ο μέχρι πέρυσι συμπαίχτης του στην ΑΕΚ Νασούτι, ταξίδεψε για την Παραγουάη και την Λιμπερτάδ.
Ο Ματ Νταρμπισαιρ, αφού δεν έπεισε ποτέ τον Βαλβέρδε για την αξία του, επαναπατρίστικε για χάρη της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Επιθετικό δίδυμο με «ελληνικό» χρώμα θα έχει η Μπακού από το Αζερμπαιτζαν, καθώς απέκτησε τον Τσεσνάουσκις από τον Αρη και τον Βερπακόφκσις από τον Εργοτέλη.
Ο Ουντότζι, μετά το πέρασμα του από την Τρίπολη υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ρουμανική Αστρα, προπονητής της οποίας είναι ο Σουμουντίτσα, που πέρασε φέτος για λίγο από την Καβάλα.
Τέλος κοντά σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζιο βρίσκεται η Γερμανική Δρέσδη, ενώ σε προχωρημένες επαφές με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι η Ρουμανική Βασλούι.
Ρεπορταζ του Χρήστου Στεργίου για το sportculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου